Ga naar Facebook... 

Ontstoppingsbedrijf

AR-Support is dé specialist om al uw afvoer en riool problemen te verhelpen.

Omdat een afvoer of een riool verstopping altijd onverwacht komt biedt AR-Support een 24 uurs service aan, 7 dagen in de week. Want ook op zondag en feestdagen moet uw afvoer goed werken.

AR-Support richt zich voornamelijk op het verhelpen van verstoppingen binnen- en buitenshuis.
Denk hierbij aan het ontstoppen van toiletten, sanitair, (douche, bad en wastafels) maar ook afvoeren in keukens, zoals spoelbakken, afwasmachines en wasmachines. Ook verstoppingen buitenshuis zoals bijvoorbeeld in regenafvoeren kunnen snel worden verholpen door AR-Support.

Wij werken met vaste, scherpe tarieven en zorgen wij dat u nooit voor verrassingen komt te staan. Mochten er grotere problemen zijn dan verwacht dan zullen wij u eerst een vrijvblijvende offerte aanbieden of in overleg verder gaan.

Niet alleen voor ontstoppen kunt u bij AR-Support terecht maar ook reparaties aan uw riolering. Denk hierbij aan o.a het vervangen van de oude gresbuis door pvc buizen.

Onze service is niet plaatsgebonden.
Wij zijn werkzaam in verschillende regio's zoals: Dordrecht, Papendrecht, Rotterdam, Krimpen aan de lek, Krimpen aan de ijssel, Zwijndrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Alblasserdam, Gouda, Hendrik ido ambacht, Hardinxveld giesendam, Barendrecht, Schiedam, Capelle ad ijssel, Nieuwe kerk aan de ijssel, Groot ammers, Streefkerk

U belt, wij komen.
Ontstoppingsbedrijf

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam

AR-Support is de specialist in de regio Rotterdam voor al uw afvoer en riool problemen.
 

Riool ontstoppen

Gootsteen, wc, riool, afvoer verstopt? Bel ons!

Heeft u problemen met uw afvoer? Neem direct contact met ons op.
 

Reparatie

Reparatie en inspectie

Ook voor reparaties en inspecties kunt u bij ons terecht.
 

Contact

Offerte aanvraag

Vul ons aanvraagformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.Home | Rioolproblemen | Ontstoppen | Reparatie | Sitemap | Contact AR-Support - Alle rechten voorbehouden - Design by Entersite